VŠÍMAVÝ OBJEKTIV: Dětské hřiště ve vimperském parku není příliš bezpečné

VŠÍMAVÝ OBJEKTIV: Dětské hřiště ve vimperském parku není příliš bezpečné

 

Zbývá několik málo dní do otevření Rákosníčkova hřiště, které Vimperku na základě hlasování na sociální síti daruje společnost Lidl, a tak jsme se po čase opět podívali, jak to vypadá ve vimperském  městském parku na tom stávajícím dětském hřišti, které radnice zaplatila z veřejných peněz.

Stará se radnice o tento majetek s péčí řádného hospodáře? Dbá, aby tam děti nepřišly vinou špatného technického stavu zařízení k úrazu? Dohlíží, aby hřiště sloužilo jen svému účelu a nebylo ničeno vandaly? I na tyto otázky jsme s naším všímavým objektivem hledali odpověď.

Naposledy jsme se na zařízení hřiště detailně podívali 12. října loňského roku zde: VIMPERK… to je naše město, Tehdy jsme k fotografiím napsali: Rodiče, některé prvky (hřiště) mohou být pro vaše děti životu nebezpečné… 

Co se od té doby změnilo? Co udělala radnice k nápravě? Pokud vůbec něco udělala, tak to moc vidět není. Co je vidět, to jsou chybějící nebo nedotažené šrouby, rozbitý inventář… Posuďte sami z dnešních snímků, co všechno prošlo nedávnou technickou kontrolou tohoto zařízení pro nejmladší generaci města.

Redakce Za krásnější Vimperk: Zdeněk JUNGVIRT – text, Leoš RUSS – foto
VIMPERK… to je naše město –  Dětské hřiště ve vimperském parku. Rodiče, některé prvky mohou být pro vaše děti životu nebezpečné… 
0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře