HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

Pondělí 28. května

15:45 Technický zásah – V Prachaticích v ulici Pod Lázněmi proplachovali profesionální hasiči z prachatické stanice česla a kanály po přívalovém dešti.

Úterý 29. května

11:37 Dopravní nehoda – Následky dopravní nehody dvou osobních automobilů značek Škoda Fabia a Citroen Berlingo a motocyklu Yamaha likvidovali v Prachaticích místní profesionální hasiči. Zdravotníci ZZS si převzali jednu zraněnou osobu. Hasiči zajistili havarované dopravní prostředky proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Jednotka zásah ukončila před 13. hodinou úklidem vozovky.

Středa 30. května

15:29 Technický zásah – Ve Smetanově ulici ve Vimperku odstranila místní profesionální jednotka hnízdo nebezpečného hmyzu.

21:40 Technický zásah – Prachatická profesionální a netolická dobrovolná jednotka vyjely do Hornické ulice v Netolicích k nouzovému otevření dveří bytu. Hasiči nakonec nemuseli zasahovat, paní uvnitř otevřela sama. Převzali si ji zdravotníci ZZS.

Čtvrtek 31. května

7:37 Planý poplach – Blíže neurčený kouř monitorovali ve Vimperku v oblasti zvané Brantlův dvůr místní profesionální hasiči. Jednalo se o pálení.

9:09 Technický zásah – V Prachaticích v ulici Pod Hradbami transportovali prachatičtí profesionální hasiči ve spolupráci se ZZS pacientku z domu do sanitky.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře