ZASEDALA RADA MĚSTA: Souhlasila s odměnami pro ředitele škol a s nákupem...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Souhlasila s odměnami pro ředitele škol a s nákupem vybavení pro školní kuchyni

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 20. listopadu kromě jiného projednala a schválila (přinášíme přesnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 1181
Rada města bere na vědomí uzavření provozu MŠ Vimperk, Klostermannova a MŠ 1. máje Vimperk v době vánočních školních prázdnin 2017 v termínu od 23.12.2017 do 02.01.2018 dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 1182
Rada města souhlasí s upraveným návrhem finančních odměn pro ředitele základních a mateřských škol, jejichž zřizovatelem je město Vimperk a ukládá odboru školství, kultury a cestovního ruchu provést patřičné úřední úkony. Odměny budou vyplaceny z rozpočtu škol.

Usnesení č. 1184
Rada města dává souhlas příspěvkové organizaci Základní škola Smetanova Vimperk k zakoupení dlouhodobého hmotného majetku – konvektomatu s příslušenstvím do školní kuchyně v budově ZŠ Smetanova Vimperk, ul. Smetanova 405 v předpokládané hodnotě do 162.939 Kč včetně DPH z investičního fondu organizace, který příspěvková organizace použije pro svou činnost.

Usnesení č. 1185
Rada města dává souhlas příspěvkové organizaci Základní škola Smetanova Vimperk k zakoupení dlouhodobého hmotného majetku – mycího centra s montáží do školní kuchyně v budově ZŠ Smetanova Vimperk, ul. Smetanova 405 v předpokládané hodnotě do 156.393 Kč včetně DPH z investičního fondu organizace, které příspěvková organizace použije pro svou činnost.

Usnesení č. 1206
Rada města rozhodla prodat hrobové zařízení hrobky označené jako B/9 na hřbitově ve Vimperku za kupní cenu dle znaleckého posudku č. 01/2017 stanovenou jako cena v místě a čase obvyklá ve výši 9.750 Kč. Rada města pověřuje starostu města podpisem kupní smlouvy dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 1208
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejímž předmětem je zakázka na projektové práce „Čelakovského – parkoviště na pozemku parc. č. 760/35 a parc. č. 760/36“ mezi městem Vimperk a obchodní firmou GK Plavec – Michalec Geodetická kancelář s. r. o. Písek dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 1209
Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo, jejímž předmětem je zakázka na akci „Vimperk, rekonstrukce ulice Čelakovského – projektové práce“ mezi městem Vimperk a Ing. Miroslavem Janouškem, Krátká 1264 Prachatice dle předloženého návrhu.

(red)

Ilustrační foto: (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře