RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Není to čevabčiči, ač to tak vypadá…, jsou...

RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Není to čevabčiči, ač to tak vypadá…, jsou to dobré bramborové klobásky

 

Klobásky bramborové
Jídlo připomíná čevabčiči. Nevěděla jsem jak mají vypadat. Dělala jsem proto tvar ,,bavorských ” klobásek. Jsou moc dobré a vajíčko tam opravdu není.

Suroviny:
1 kg mletého vepřového masa
2 stroužky česneku
3 lžičky mleté červené papriky
sůl
1 lžička mletého pepře
2 syrové nastrouhané brambory

Postup:
Vše dobře promícháme a necháme přes noc v ledničce. Tvoříme malé klobásky, které obalíme v hladké mouce a pečeme v horké troubě na vymazaném pekáčku. Během pečení obrátíme a potřeme sádlem.

 

Připravuje: Lucie KOHOUTOVÁ

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře