RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Není to čevabčiči, ač to tak vypadá…, jsou to dobré bramborové klobásky
Klobásky bramborové
Jídlo připomíná čevabčiči. Nevěděla jsem jak mají vypadat. Dělala jsem proto tvar ,,bavorských ” klobásek. Jsou moc dobré a vajíčko tam opravdu není.
Suroviny:
1 kg mletého vepřového masa
2 stroužky česneku
3 lžičky mleté červené papriky
sůl
1 lžička mletého pepře
2 syrové nastrouhané brambory
Postup:
Vše dobře promícháme a necháme přes noc v ledničce. Tvoříme malé klobásky, které obalíme v hladké mouce a pečeme v horké troubě na vymazaném pekáčku. Během pečení obrátíme a potřeme sádlem.
Připravuje: Lucie KOHOUTOVÁ
Odebírat
Login
0 Komentáře