KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: Ministr obrany podepsal smlouvu o předání poloviny naší armády...

KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: Ministr obrany podepsal smlouvu o předání poloviny naší armády Bundeswehru

ostry-kamil

• Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek na konci února skončí ve své funkci. Místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek jeho konec přivítal, protože ministrovi se údajně nedaří čerpat evropské peníze. Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek má za to, že by měla skončit celá vláda. Za to, jak se premiér chová k podnikatelům. Šéf komunistů Vojtěch Filip se Mládka zastal. Odejít by prý měl spíš Daniel Herman (KDU-ČSL). Asi by bylo opravdu nejlepší, aby odtáhli všichni. Jenom je škoda, že to, co se pravici nepovedlo odrovnat ČSSD, tak se Sobotkovi podaří s přehledem. Kdo umí, umí a kdo neumí čumí. Už jsem z toho čumění na politiky poněkud unaven.

• Tak nám ministr obrany podepsal smlouvu o předání poloviny naší armády Bundeswehru. Pokud si toho někteří nevšimli, vrcholný reprezentant ANO a ministr obrany podepsal v Německu s tamní ministryní obrany smlouvu, kterou je česká 4. brigáda rychlého nasazení podřízena německé divizi. Něco takového nemá v české historii obdoby, snad jen s dočasnou výjimkou takzvaného vládního vojska v době protektorátu a svatováclavské roty SS v roce 1945. Pamatujte si to dobře.

• Babiš čelí trestnímu oznámení za krácení daní skrze korunové dluhopisy, Kolik jich měl asi Kalousek, který tohle přivedl na světlo. Tomu se jistě nebude líbit Babišovo návrh, zdanit korunové dluhopisy. Tak jsem zvědav, jak bude hlasovat. Větší sfině na politické scéně není. Svůj lapsus neví jak okecat, tak útočí.

 

modrava bakala

Bakalova rezidence v Modravě. Vede k ní podzemní tunel. O čem se to dneska ti břídilové dohadují. Kdo tohle má na svědomí? Kdo to povolil? Teď si hrají na ochránce Šumavy? Kdo vyšetří tohle monstrum v chráněném území?

Kamil OSTRÝ

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře