ARÉNA NÁZORŮ: Od paní Merkel je to úmyslné. Rozbít národní státy a...

ARÉNA NÁZORŮ: Od paní Merkel je to úmyslné. Rozbít národní státy a pak je z Berlína ovládat a řídit!

facebook-logoVlastimil Sehnal • Přátelé! Včera jsem tu položil otázku, zda jste někdy měli chuť zabít svého partnera a nebo partnerku. 95% z vás odpovědělo , že ano! Čili tzn, že v populaci je 95% potencionálních vrahů! Trošku jsem vás zneužil!! Tu otázku jsem položil záměrně, a to když jsem se dočetl, že Česká republika ve vnímání korupce klesla o deset míst, až na 47 příčku! To oznámila zcela ne-závislá Transparensy International, jasně, když položí otázku,” myslíte si, že se u nás uplácí a korumpuje?” A co takhle položit otázku,” nabízel jste úplatek, či vám byl nabídnut”? Chtěl bych vidět ty výsledky! Komu za posledních 15 roků nevěřím, tak je to tato Sorosova nadace!

Vít Blaha • Včera jeden český journalista psal, že jako Trump žádných 100 dnů hájení, protože je zcela zřejmé, co je to za nýmanda… Což mi teda přijde velmi úsměvné, protože to pro čtenáře, diváka, či posluchače českých médií přece není vůbec nic nového. Do Trumpa se ti naši kašpaři naváží soustavně, stejně jako kontinuálně od prvního dne adorovali Obamu. Tak jak Trumpova předchůdce velebili bez toho, že by něco vykonal, tak dnešního US prezidenta napadají jen na základě svých ideologických předsudků. Pikantní je, že ten poslední Obamův průšvih s penězi pro islámské teroristy ze skupiny Palestina, který Trump zastavil, nikdo třeba v ČT ani nezmínil…

Vít Blaha • To muslimské děvče, co žalovalo u soudu diskriminaci na zdravotní škole kvůli pokrývce hlavy, to je úplně stejné, jako kdybych já chtěl jezdit u dopravního podniku s autobusem, DP by měl v pracovním řádu napsané, že pracovníci musí nosit bílou košili a modrou kravatu (protože modrá je dobrá), při pracovním pohovoru by se zjistilo, že nemám řidičák ani na koloběžku, takže by mne nevzali ani na autobus a dokonce ani na šalinu. Sice bych se tedy nestal vůbec ani zaměstnancem Dopravního podniku, ale to mi nebrání jednak DP zažalovat, že po mně chtěli bílou košilu a přitom já mám jen dvě rudá trika a jednak se obrátit na hodnou paní Šabatovou s dotazem, jestli je u nás zakázané nosit červené trička… A ta hodná paní z Údolní by rozhodla, že nosit červené trika je přece základní lidské právo…(A všichni trottli z ČT, Respektu a LN budou špekulovat, jestli je to diskriminace, když se chce ta bílá košile… Jsem jim sympatický, protože na tom rudém triku mám Che Guevarru model de Luxe – v baretu).

Vlastimil Sehnal • Přátelé! Vidíte ten obrovský rozdíl při přijímání uprchlíků mezi USA a Německem?! Trump na 120 dní zastavil přijímání Syrských migrantů, aby se včas zjistilo, aby do USA nepřišli s uprchlíky i teroristé! A zdůrazňuji, že USA si do země nepustí nikoho bezejmenného nebo čtrnáctiletého pětatřicátníka!!!! A paní Merkel bere miliony bezejmenných a pak je chce nastrkat po Evropě! A nebojím se napsat, že je to od ní úmyslná destrukce a změna EU! Rozbít národní státy a pak je z Berlína ovládat a řídit! Dělá to, po čem Němci touží už víc než století!

 (red)

Zveřejněno bez redakční úpravy.

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře