MĚSTSKÁ POLICIE: Bezpečné a klidné město je náš cíl. Pomůžete nám?

MĚSTSKÁ POLICIE: Bezpečné a klidné město je náš cíl. Pomůžete nám?

 

 

Městská policie Vimperk chce s Vámi více spolupracovat. Chceme více naslouchat Vašim problémům a připomínkám, soustředit se na řešení problémů, které Vás trápí a zapojit Vás samotného rozhodování o bezpečnostních opatřeních, kdy je vztah založen na vzájemné důvěře mezi občany a strážníky. Jeho výhodou je to, že se na bezpečnostní politice podílejí v rámci svých možností všichni lidé, kteří ve městě žijí. Strážníci s občany o problémech diskutují, společně hledají řešení a společně na těchto řešeních i pracují.
V prvním čtvrtletí se městská policie bude více soustředit na problematiku psů, jejich majitelů – včetně kontroly přihlášení těchto mazlíčků. V zájmu čistoty veřejného prostranství, ochrany zvířat i jejich vlastníků bychom velmi uvítali, kdyby se někteří občané nad svým jednáním důkladně zamysleli a uvědomili si, co svým jednáním způsobují a jaký jim hrozí postih za nejen volné pobíhání zvířat a znečištění výkaly! Tímto chceme apelovat na všechny občany, kteří jsou obtěžováni těmito jevy, aby neprodleně nahlásili skutečnosti shora uvedené.
Spolupracujte s námi. Všímejte si bezpečnostních problémů nebo veřejného „ne-pořádku“ ve Vašem okolí a oznamujte nám je. Máte-li návrhy, jak tyto problémy řešit, sdělte nám je, pokud se chcete do řešení sami zapojit, jste vítáni. Pro tyto účely je pro Vás k dispozici mailová adresa (mestska.policie@mesto.vimperk.cz nebo peter.macorlik@mesto.vimperk.cz), kam můžete svoje náměty zasílat. Rozhodně se jimi budeme zabývat.

Peter MACORLÍK, vrchní strážník, Městská policie Vimperk

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře