POLICIE ČR: Jedna žena odvedla pozornost prodavačky proto, aby druhá žena mohla...

POLICIE ČR: Jedna žena odvedla pozornost prodavačky proto, aby druhá žena mohla krást

Vimperští policisté od středečního odpoledne pátrají po dvou ženách, které se rozhodly krást v prodejně s oblečením ve Zdíkově. Ženy vešly do obchodu v 15:30 hodin. Jedna z nich odlákala pozornost prodavačky tím, že potřebovala poradit s nákupem pánských košilí, přičemž druhá žena zůstala stát v chodbičce u vstupu k pokladnímu pultu. Zhruba po deseti minutách obě ženy z obchodu odešly. Vzápětí si prodavačka všimla, že jí v zásuvce prodejního pultu a také v peněžence, kterou měla uloženou v kabelce na židli za pultem, chybí finanční hotovost. Prodavačka ihned vyběhla za ženami ven, ale ty už nikde neviděla. Poškozené krádeží vznikla škoda za více jak 2000 korun.

Popis pachatelek: Jedna žena byla zdánlivého stáří 60 let, výšky 165 cm, snědé pleti, dlouhé prošedivělé vlasy zapletené do copu, na sobě měla dlouhou hnědou sukni a černou koženou bundu. Druhá žena byla zdánlivého stáří 25 let, výšky 170 cm, snědé pleti, dlouhé černé vlasy zapletené do copu, na sobě měla dlouhé černé kalhoty, tmavou koženou bundu a přes rameno měla hozenou tmavě šedou kabelku. Obě ženy hovořily špatně česky s cizím přízvukem.

Policisté žádají o pomoc při pátrání po těchto ženách. Veškeré informace k pachatelkám sdělte, prosím, na linku Policie České republiky 158 nebo přímo vimperským policistům na telefonní číslo 974 236 780. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře