VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo  v době od 15:00 hodin dne 3. 2. 2021 do 12:00 hodin dne 4.2.2021 na parkovišti v ulici U Lázní ve Vimperku.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Audi A4. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Audi je odhadem 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo  dne 5.2.2021 ve 13:00 hodin na silnici I. třídy číslo 4 ve směru jízdy Výškovice – Vimperk.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se neřídil pravidly silničního provozu a nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo ke střetu jeho zpětného zrcátka se zpětným zrcátkem protijedoucího osobního vozidla Ford Mondeo. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo  v době od 24:00 hodin dne 6. 2. 2021 do 15:00 hodin dne 7. 2. 2021 na místní komunikaci v obci Čkyně.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do střešní konstrukce domu. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na domu je odhadem 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo  dne 8. 2. 2021 v 07:00 na silnici I. třídy číslo 4 ve směru jízdy Strážný – Hliniště.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného nákladního vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, protože si dostatečně neočistil námrazu z vozidla, čímž došlo k odlétnutí kusu ledu na osobního vozidlo Peugeot, jedoucí za ním. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Peugeot je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře