INFOSERVIS: Penny nabídne v předvánočních týdnech vše, co by na sváteční tabuli...

INFOSERVIS: Penny nabídne v předvánočních týdnech vše, co by na sváteční tabuli rozhodně nemělo chybět

Prodejna Paénny Market ve Vimperku / Foto: (red) – Za krásnější Vimperk

 

Pro někoho je do Vánoc ještě času dost, pro jiného už jsou doslova za dveřmi. Všem bez rozdílu ovšem i letos nabídne PENNY možnost strávit je v klidu a se vším, co k nim patří. V předvánočních týdnech nabídne vše, co by na sváteční tabuli nemělo chybět. Od cukroví přes exkluzivní produkty řady SELECTION až po Třeboňského kapra.

Součástí sváteční nabídky PENNY jsou tradičně desítky produktů exkluzivní řady SELECTION. Letos v ní nabídne více než 80 výrobků. Domácí cukroví doplní na vánočním stole například plněné perníčky, lanýžové pralinky nebo marcipánová štola, z ovoce zase mandarinky, pomeranče nebo granátová jablka. Nechybí nabídka těch nejkvalitnějších salámů a uzenin, těstovin, pesto mandlové nebo tuňákové, a samozřejmě ta nejlepší vína a k nim vybrané sýry.

Do řady SELECTION jsou zásadně vybírány produkty, které nabízí neobvyklé spojení chutí, a najdete v ní i prémiové produkty, které nenajdete v obvyklé nabídce.

Nebude chybět ani tradiční vánoční cukroví prodávané pod značkou KARLOVA KORUNA. Pracny, vanilkové rohlíčky, linecké kytičky a další chutnají jako domácí, protože se vyrábí ručně a z poctivých surovin. Do vánoční kolekce KARLOVA KORUNA skládají v Jizerských pekárnách deset různých druhů pečiva, všechny upečené podle generacemi ověřených receptů. Chybět nebudou ani samostatná balení oblíbených druhů jako jsou vanilkové rohlíčky či pracny.

Text a foto: (tzpenny)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře