LIPNO NAD VLTAVOU: Skiareál nabízí už nyní lyžařům celosezonní skipas za tu...

LIPNO NAD VLTAVOU: Skiareál nabízí už nyní lyžařům celosezonní skipas za tu nejvýhodnější cenu

 

I když nádherné babí léto vybízí ještě k podzimním výletům, na Lipně už se chystají na zimu, a právě nyní zdejší Skiareál Lipno nabízí celosezonní skipas za tu nejvýhodnější cenu.

Celosezonní skipas umožní svému držiteli přijet kdykoliv, na libovolně dlouhou dobu, a to po celou zimní sezonu. Užít si tak lyžovačku ve dne i večer od pondělí do neděle bez každodenního nákupu na pokladnách. Po příjezdu do areálu prostě a jednoduše vyrazit rovnou k turniketům a na svah.

Skiareál Lipno se už připravuje na zimní sezonu a připravuje také znovuotevření nové lanovky. Po jejím uvedení do provozu bude možné lyžovat na 13,5 kilometrech sjezdovek, vozit se čtyřmi lanovkami a po třech kobercích. Ty se nachází ve Fox parku, který je speciálně připraven pro ty nejmenší, kteří se se sněhem na kopci teprve seznamují.

„Při nákupu celosezonního skipasu do konce září lze ušetřit rodinnému rozpočtu 3460 Kč, a to není zanedbatelná částka,“ upozorňuje mluvčí Skiareálu Lipno Olga Kneiflová a připomíná také, že skipas a Lipno.card jsou od loňské sezóny spojeny do jedné karty. „Jeho držitel tak navíc získává další benefity. Spárování Lipno.card s účtem věrnostního klubu umožňuje čerpat další výhody, které všem svým držitelům karta nabízí.“

Veškeré informace o kartě naleznete na www.lipnocard.cz.

Celosezonní skipas je platný na denní i večerní lyžování, sedm dní v týdnu. Lyžovat je možné denně od 8,30 do 16 hodin a večer pak od 18 do 21 hodin.

Text a foto: (ok)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře