HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Pondělí 20. července

1:14 Technický zásah – Pomoc s vyzvednutím pána ze země do invalidního vozíku provedla prachatická profesionální jednotka v Prachaticích v ulici Skalka.

6:21 Technický zásah – Na stejné adrese prachatičtí profesionální hasiči pomohli dalším dvěma osobám s uložením do postele.

Středa 22. července

3:55 Technický zásah – Pomoc s vyzvednutím paní ze země do postele provedla prachatická profesionální jednotka v Prachaticích v ulici Skalka.

13:45 Dopravní nehoda – Profesionální hasiči ze stanice Prachatice byli vysláni do Husovy ulice ve Vlachově Březí, kde byla ohlášena dopravní nehoda dvou osobních aut. Jednalo se o vozy továrních značek VW Touran a Ford Smax. Ve vozech cestovaly dohromady dvě osoby, obě byly v době příjezdu hasičů ze svých aut venku. Hasiči u vozů provedli protipožární opatření a jednu zraněnou osobu na žádost ZZS transportovali do sanitky. Po zaměření nehody policisty jednotka asistovala při naložení havarovaných aut na vozy odtahových služeb a ze silnice zametla ulámané části. Během zásahu hasiči řídili provoz na komunikaci.

Pátek 24. července

6:36 Technický zásah – Prachatická profesionální jednotka zajišťovala na žádost krajské hygienické stanice v Prachaticích U Stadionu odběrné místo pro testování na Covid-19. Odběry byly provedeny u 68 zahraničních agenturních pracovníků.

16:18 Technický zásah – Nouzové otevření dveří bytu provedli v České ulici v Prachaticích místní profesionální hasiči.

Sobota 25. července

20:22 Technický zásah – Ve Vimperku v ulici K Rokli provedla vimperská profesionální jednotka nouzové otevření dveří bytu.

Neděle 26. července

19:22 Ostatní mimořádná událost – Profesionální hasiči ze stanice Prachatice dekontaminovali dva příslušníky Policie ČR, kteří vstoupili do ubytovny v ulici U Stadionu v Prachaticích.

(vm)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře