ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, rozhodla o výměně výloh, zadala administraci zadávacího...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Uzavřela smlouvy, rozhodla o výměně výloh, zadala administraci zadávacího řízení, udělila plnou moc aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 20. ledna kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovný přepis usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 36
Rada města souhlasí s uzavřením podnájemní smlouvy k prostorům sloužících k podnikání č. 324 v ulici Nad Stadionem čp. 484 ve Vimperku mezi Zdenkou Lailou Broukalovou, V zátiší 225, Český Krumlov a společností Colibri vydavatelství s. r. o., Krumlovská 459, Prachatice, dle předloženého návrhu za podmínek dodržení účelu užívání prostor dle nájemní smlouvy.

Usnesení č. 37
Rada města rozhodla o výměně výloh v prostorech sloužící k podnikání č. 305 a č. 306 v ulici 1. máje čp. 3 ve Vimperku dle předložené nabídky spol. OKNOTHERM s r. o., Linecká 377, Kaplice, ve výši 159.610 Kč bez DPH na náklady města Vimperk a pověřuje MěSD, s. r. o. realizací této zakázky.

Usnesení č. 43
Rada města rozhodla podat žádost na prezentaci města Vimperk na Zemské krajinné výstavě 2022 ve Freyungu a dalších projektů CR spojených se zintenzivněním spolupráce mezi partnerskými městy Vimperk a Freyung. Žádost bude podána do Programu Cíl EÚS Svobodný stát Bavorsko – Česká republika, prioritní osy 4.

Usnesení č. 44
Rada města schvaluje Dodatek č. 1 smlouvy o užití software, Dodatek č. 1 smlouvy o údržbě software a kupní smlouvu mezi Flux, spol. s r. o., Musílkova 167/13, Praha 5 a městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk, jejichž předmětem je rozšíření stávajícího SW Flux o moduly a terminály pro evidenci docházky a jejich implementace dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 45
Rada města stanovila částku pro hodinovou sazbu za opravu a údržbu veřejného osvětlení pro rok 2020 ve výši 185 Kč/hodina.

Usnesení č. 46
Rada města rozhodla zadat administraci zadávacího řízení ve zjednodušeném podlimitním řízení na akci „Stavební úpravy 1. až 3. NP, Hřbitovní čp. 313, Vimperk” Ivaně Šilhanové, Vyšovatka 11, Prachatice a pověřuje odbor investic a údržby vystavením objednávky.

Usnesení č. 47
Rada města souhlasí s udělením plné moci panu Mgr. J. Š., zaměstnanci Regionální rozvojové agentury Šumava o. p. s, Stachy 422, Stachy k zastupování města Vimperk ve věci administrace žádosti o podporu v rámci projektu s názvem Venkovní učebna ZŠ Smetanova, reg. číslo projektu CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_075/0011620, dle přiloženého návrhu.

Usnesení č. 48
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na zpracování administrace zadávacího řízení na akci „Venkovní učebna ZŠ Smetanova“ mezi městem Vimperk a společností Regionální rozvojová agentura Šumava, o. p. s., Stachy 422, Stachy, dle předloženého návrhu.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře