LIPNO NAD VLTAVOU: Ve skiareálu budou závodit rodiny

LIPNO NAD VLTAVOU: Ve skiareálu budou závodit rodiny

 

Velký rodinný lyžařský závod si na sobotu 18. ledna připravili v šumavském Skiareálu Lipno. Uskuteční se tu již druhý ročník akce s názvem McDonald’s Winter Cup, který nabídne celodenní program, během kterého poměří děti i dospělí své časy ve slalomové trati.

Pro všechny účastníky závodu jsou otevřeny tři kategorie. V lipenské slalomové trati si zazávodí jednotlivci od 15 let nebo rodiče s dětmi, jejichž časy se sečtou. Věcnými cenami pak budou odměněny nejrychlejší časy dne. „Nejvíce se těšíme na kategorii nazvanou Chyť si lišáka Foxe. Náš maskot si sjede slalom a závodníci se budou snažit co nejvíce přiblížit jeho času,“ sdělil marketingový a obchodní ředitel Skiareálu Lipno Jiří Falout.

Závod začne v 10,30 hodin a zájemci se budou moci registrovat průběžně na místě až do 15 hodin, kdy bude poslední možnost registrace. Vyhlášení proběhne v 16,30 hodin u Chaty Lanovka. „Kromě zábavy a možnosti sjet si slalom a poměřit si čas se bude soutěžit i o velmi zajímavé ceny. Těmi hlavními jsou pobyt na Lipně na dvě noci pro čtyři osoby, nebo neomezená konzumace ve vybraných restauracích McDonald’s,“ podotkl Falout.

Veřejný závod se pojede na trati K Yettimu, kde je v sezóně běžně postavený měřený slalom, nijak tak neomezí provoz Skiareálu Lipno. Nyní tu jsou v provozu sjezdovky Jezerní, Spojovací, Dámská, lišáka Foxe a dětské výukové hřiště Fox park. Leží na nich od třiceti do šedesáti centimetrů sněhu. Jezdí lanovky Lipno Express, Promenádní, Střecha a pohyblivé koberce ve Fox parku.

Otevřeno je denně od 8,30 hodin do 16,00 hodin a večer od 18,00 hodin do 21,00 hodin.

 

Text a foto (z loňského ročníku závodu): (jf)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře