VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 18:00 hodin dne 30.11.2019 do 07:45 hodin dne 1.12.2019 na místní komunikaci u domu v obci Svatá Maří.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do listnatého stromu, který tímto poškodil. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda vznikla majiteli stromu ve výši zhruba 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 21.11.2019 v 11:30 hodin, na sinici II. třídy číslo 145 mimo uzavřenou části obce Hracholusky.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, tím, že nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Renault Thalia, následkem čehož došlo k zadnímu střetu s tímto vozidlem. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Renault je odhadem 25 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 21.11.2019 v 08:30 hodin, na silnici I. třídy číslo 4 v uzavřené části obce Čkyně.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, jelikož při předjíždění ohrozil protijedoucí vozidlo Škoda Fabia, do kterého narazil. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Fabia je odhadem 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře