ZASEDALA RADA MĚSTA: Dala souhlas k získání finančního daru, uzavřela smlouvy aj.

ZASEDALA RADA MĚSTA: Dala souhlas k získání finančního daru, uzavřela smlouvy aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 7. října kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovný přepis usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 893
Rada města v působnosti zřizovatele podle § 27 odst. 7 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, dává souhlas Městskému kulturnímu středisku Vimperk, Johnova 226, Vimperk k nabytí finančních darů v celkové výši 50.000 Kč dle přiložených darovacích smluv na pořádání akce 26. letní kurzy žesťů.

Usnesení č. 894
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o partnerství při realizaci projektu a zajištění udržitelnosti výstupů projektu „ATCZ142 Klimatická zeleň/ KLIMAGRÜN“ mezi Krajským sdružením NS MAS ČR Jihočeského kraje a městem Vimperk dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 905
Rada města rozhodla uzavřít Hromadnou licenční smlouvu o užití hudebních děl s textem i bez textu při promítání audiovizuálních děl v kinech mezi Ochranným svazem autorským pro práva k dílům hudebním, z. s., se sídlem Československé armády 20, Praha 6 a městem Vimperk, se sídlem Steinbrenerova 6, Vimperk, dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 906
Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o spolupráci při realizaci projektu „Zpracování Strategického plánu města Vimperk“ se společností ONplan lab, s. r. o., se sídlem Františka Křížka 362/1, Praha 7, dle předloženého návrhu. Odměna za provedení předmětu díla je sjednána ve výši 345.000,00 Kč bez DPH.

Usnesení č. 909
Rada města na základě výsledků provedeného zadávacího řízení rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na realizaci stavební zakázky „Dům čp. 8, náměstí Svobody, Vimperk – obnova fasády vnějších stěn uzavřeného traktu – II. etapa“ s Pavlem Tisoněm, Libínské Sedlo 5, Prachatice dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 910
Rada města rozhodla realizovat záměr kamerového systému pro měření úsekové rychlosti v úsecích Pražská – Pasovská, Sušická a Korkusova Huť.

Usnesení č. 912
Rada města zastupující město Vimperk v působnosti valné hromady jako jediný společník společnosti Městské služby Vimperk, s. r. o., souhlasí s tím, aby společnost Městské služby Vimperk, s. r. o. uzavřela obchod – pořízení investice traktoru New Holland T7.165 S v ceně 1.985.000 Kč v roce 2019 prostřednictvím zákaznického úvěru s akontací 20 % a měsíční splátkou 37.062 Kč.

 

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře