HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Pondělí 26. srpna

8:37 Technický zásah – V Pivovarské ulici ve Vimperku odstranila místní profesionální jednotka hnízdo nebezpečného hmyzu.

8:52 Technický zásah – Z automobilového žebříku odřezali prachatičtí profesionální hasiči v Městské Lhotce ze stromu suché nalomené větve.

 

Úterý 27. srpna

15:08 Dopravní nehoda – Následky dopravní nehody tří osobních aut likvidovali u Strunkovic nad Blanicí profesionální hasiči ze stanice Prachatice. Jednalo se o střet nákladního a dvou osobních aut. Zdravotní stav všech účastníků nehody (čtyř dospělých a dvou dětí) na místě zkontrolovali zdravotníci ZZS. Zasahující hasiči pomohli s naložením jednoho z osobních aut na vůz odtahové služby a provedli úklid vozovky.

15:19 Technický zásah – Na žádost Městské policie Prachatice otevřeli prachatičtí profesionální hasiči dveře bytu v Dlouhé ulici v Prachaticích.

19:08 Planý poplach – Planým poplachem byl výjezd profesionální jednotky z prachatické stanice do firmy ve Hřbitovní ulici ve Strunkovicích nad Blanicí. Požár byl ohlášen prostřednictvím elektrické požární signalizace. Hasiči průzkumem objektu prověřili, že v budově nehoří.

 

Středa 28. srpna

8:18 Technický zásah – Profesionální jednotka z prachatické stanice vyjela do firmy v Krumlovské ulici v Prachaticích, kde byl ohlášen požár tlakové láhve. Průzkum na místě ukázal, že se jedná o velkou láhev s acetylenem. Hasiči u ní však žádné příznaky hoření nenašli. Každopádně ji však vynesli ven na volné prostranství a ochladili ji.

8:32 Technický zásah – U Těšovic odklidili profesionální hasiči ze stanice Prachatice ze silnice spadlý strom.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře