ZASEDALA RADA MĚSTA: Rozdala dotace, neprodloužila nájem bytů, zadala zakázky aj.

ZASEDALA RADA MĚSTA: Rozdala dotace, neprodloužila nájem bytů, zadala zakázky aj.

 

Rada města Vimperk na svém zasedání 1. července kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 591
Rada města dává souhlas Základní škole T. G. Masaryka Vimperk, 1. máje 268, okres Prachatice k použití rezervního fondu ve výši 400.000 Kč na rekonstrukci venkovní učebny.

Usnesení č. 592
Rada města rozhodla poskytnout dotaci z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši 5.000 Kč pro rok 2019 organizaci Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o. p. s., Prachatice na projekt Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o. p. s. Organizace se zavazuje předložit vyúčtování dotace do 31.01.2020.

Usnesení č. 593
Rada města rozhodla poskytnout dotaci z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši 15.000 Kč pro Svaz diabetiků ČR, pobočný spolek Vimperk, na zajištění projektu Edukačně motivační pobyt pro diabetiky v Penzionu restaurant U Méďů, Hůrka 72, Horní Planá. Vyúčtování dotace je organizace povinna předložit nejpozději do 31.01.2020.

Usnesení č. 594
Rada města rozhodla poskytnout dotaci z rozpočtu odboru sociálních věcí a zdravotnictví ve výši 15.000 Kč pro rok 2019 organizaci Svaz tělesně postižených v ČR, místní organizace Vimperk na projekt Zajištění volnočasových aktivit členů organizace.

Usnesení č. 605
Rada města rozhodla žádosti H. B. o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 5 v ulici U Lázní čp. 171 ve Vimperku nevyhovět z důvodu její špatné platební morálky a vyzývá uživatelku bytu k jeho vyklizení a předání městu Vimperk nejpozději do 31.07.2019. Pokud nedojde k předání výše uvedeného bytu v termínu, bude podána žaloba na vyklizení k Okresnímu soudu v Prachaticích.

Usnesení č. 607
Rada města rozhodla žádosti M. H. o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 32 v ulici Luční čp. 499 ve Vimperku nevyhovět a vyzývá nájemkyni bytu k jeho vyklizení a předání městu Vimperk nejpozději do 31.07.2019. Pokud nedojde k předání výše uvedeného bytu v termínu, bude podána žaloba na vyklizení k Okresnímu soudu v Prachaticích.

Usnesení č. 617
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise pověřená zadavatelem k provádění úkonů souvisejících se zadávacím řízením na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: „Vimperk, ulice Brantlova – ZTV na pozemcích parc. č. 1685/1, 1719/4 a 1719/1 v k. ú. Vimperk”, rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi zadávacího řízení společnosti Stavimperk s. r. o., U Sloupů 19, Vimperk, jejíž nabídka byla vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější a ekonomická výhodnost nabídek byla hodnocena podle nejnižší nabídkové ceny.

Usnesení č. 619
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení na akci: „Vimperk, parkoviště v ul. Podzámčí“.

Usnesení č. 621
Rada města rozhodla, na základě odst. 6 čl. VII. Vnitřní směrnice č. 1/2014 „Zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek“, zadat přímým zadáním veřejnou zakázku malého rozsahu na služby „Stavební úpravy 1. NP, Hřbitovní čp. 313, Vimperk – projektové práce” společnosti HBH atelier, s. r. o., Letkovská 5, Plzeň.

 

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře