MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali...

MĚSTSKÁ POLICIE: Některé události z nedávných dnů, jak je vimperští strážníci zaznamenali ve své svodce

• Telefonicky strážníkům MP oznámil asistent prevence kriminality (toho času mimo službu), že starší paní upadla na chodník a má na hlavě tržnou ránu a ZZS již volal. Hlídka MP s asistentem prevence kriminality na místě do příjezdu ZZS poskytla paní první pomoc. Paní byla převezena do nemocnice Prachatice k dalšímu ošetření.

• Při běžné hlídkové činnosti si hlídka MP všimla stojícího vozidla v křižovatce. Hlídka kontaktovala řidiče, který sdělil, že má na vozidle poruchu a jelikož neumí moc česky požádal hlídku o pomoc. Hlídkou MP byla kontaktována asistenční služba, která vozidlo z místa odtáhla. Hlídka MP a APK asistovala u odtahu vozu kdy usměrňovala provoz.

• Telefonicky bylo strážníkům MP oznámeno rušení nočního klidu z bytu v ulici K Rokli. Hlídka MP na místě situaci zklidnila a celou věc oznámila příslušnému správnímu orgánu k dořešení.

• Telefonicky oznámila strážníkům MP žena nález mobilního telefonu. Hlídka MP mobilní telefon převzala. Za necelé dvě hodiny se přihlásil majitel, který si po ověření na služebně MP telefon převzal.

• Telefonicky bylo strážníkům MP oznámeno, že na jedné zahradě je uhynulé kůzle. Dle místní znalosti strážníků MP byl vyrozuměn majitel, který uhynulé kůzle odstranil.

• Strážníci MP provedli na žádost kolegů z OO Policie ČR Vimperk asistenci při řešení konfliktu před Disco clubem Calypso. Dále šetří Policie ČR.

• Telefonicky bylo strážníkům MP oznámeno, že na dětském hřišti v parku u Volyňky je parta mladíků, kteří mají nahlas puštěnou hudbu a nevhodně se chovají. Na místě hlídka MP nezjistila žádné protiprávní jednání.

 

MĚSTSKÁ POLICIE VIMPERK

(Převzato z oficiálních webových stránek města – zveřejněno bez redakční úpravy.)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře