POLICIE ČR: Zabezpečte se! Chraňte majetek nejen sobě, ale i svým sousedům....

POLICIE ČR: Zabezpečte se! Chraňte majetek nejen sobě, ale i svým sousedům. Celorepublikový projekt

 

Také Jihočeský kraj se zapojil do celorepublikového preventivního projektu “Zabezpečte se! Chraňte majetek sobě i svým sousedům!”, který realizuje Policie České republiky spolu s Ministerstvem vnitra České republiky.

Jedním z cílů projektu je informovat veřejnost o nových trendech na poli majetkové trestné činnosti, především pak co se týče vloupáních do obydlí, která se odehrála v okolních sousedních státech, a nově se již tyto nové způsoby vloupání objevily i u nás. Projektem chtějí jeho realizátoři upozornit majitele bytů a domů na skutečnost, že by ve vztahu ke svému majetku měli mít vlastní zodpovědnost a snažit se ho chránit.

Hlavním nástrojem projektu je mobilní aplikace určená veřejnosti, kterou naleznete pod názvem projektu “Zabezpečte se”, kde naleznete základní informace a doporučení k ochraně a zabezpečení svého majetku.

Nepodceňujte zloděje a snažte se si svůj majetek ochránit. Jihočeští preventisté v rámci svých akcí pořádaných pro veřejnost již o projektu detailněji informují.

POLICIE ČR

Video k projektu

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře