VOLYNĚ: Zpráva, která občany města a okolních obcí nepotěšila: pobočka České spořitelny...

VOLYNĚ: Zpráva, která občany města a okolních obcí nepotěšila: pobočka České spořitelny končí

 

V těchto dnech se k občanům města Volyně a okolních obcí dostává tato zpráva o chystaném zrušení volyňské pobočky České spořitelny:

Máme nejširší pobočkovou síť v ČR, přesto však nemůžeme být všude. Snažíme se přizpůsobovat našim klientům a mít pobočky tam, kde je nejvíce využijí. Chod poboček proto pečlivě sledujeme a podle míry jejich využit je přemísťujeme, otevíráme na nových místech, případně uzavíráme. V této souvislosti jsme po detailní analýze dospěli k rozhodnutí, že 21. prosince 2018 ukončíme provoz naší pobočky ve Volyni. Bankomat zůstane i nadále v provozu.

Klienty budeme o připravovaných změnách pochopitelně s předstihem informovat. Čísla účtů, ani nastavení jejich dalších produktů se jim nijak nezmění. Ve Volyni bude nadále klientům k dispozici 24 hodin denně náš bankomat, který umožňuje kromě výběru hotovosti například zadání jednorázového i trvalého platebního příkazu, zaplacení složenky, dobit kreditu mobilního telefonu, změnu PIN kódu nebo zobrazení limitů karty.

Nabízíme také řadu jiných možnost obsluhy účtu – internetové a mobilní bankovnictví nebo aplikaci Můj stav pro kontrolu zůstatku na účtech. Všechny možnosti jsou dostupné 24 hodin denně. Kompletní služby poskytne klientům také kterákoli jiná naše pobočka. Nejbližší velká pobočka je ve Strakonicích, má otevřeno každý pracovní den od 9:00 do 17:00 hod.

Děkujeme za pochopení.
Česká spořitelna

Foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře