JIHOČEŠTÍ ZÁCHRANÁŘI: Podrobnosti ke čtvrteční tragické dopravní nehodě na silnici I/4 u...

JIHOČEŠTÍ ZÁCHRANÁŘI: Podrobnosti ke čtvrteční tragické dopravní nehodě na silnici I/4 u Drhovle

 

Dnes odpoledne zasahovali Jihočeští záchranáři u další tragické dopravní nehody. Střet osobního a nákladního vozu u obce Drhovle na Písecku byl na Zdravotnické operační středisko nahlášen krátce po třetí hodině. K nehodě okamžitě vyjely posádky z Písku, Blatné a vzlétl vrtulník LZS.
Záchranáři na místě nalezli v osobním voze jednoho muže a dvě ženy bohužel již bez známek života. Všichni tři utrpěli zranění neslučitelná se životem. Čtvrtá osoba – žena, utrpěla při nárazu těžká mnohačetná poranění a byla ve voze zaklíněna. Po vyproštění došlo u pacientky k selhání základních životních funkcí. I přes okamžitě zahájenou resuscitaci se zdravotníkům nepodařilo ženu zachránit. Na místě tak vyhasly další čtyři lidské životy. Nikdo další nebyl při nehodě zraněn.

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA JIHOČESKÉHO KRAJE

Foto: POLICIE ČR

Televize NOVA informovala, že podle předběžných informací od policie šedesátiletý řidič nákladního vozu, který jel od Strakonic směrem na Prahu, patrně nedal při odbočování přednost protijedoucímu automobilu Škoda Octavia, v němž cestovali čtyři lidé a boční střet nepřežili.

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře