HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR: Nedávné výjezdy jednotek profesionálů k událostem na Prachaticku

Pondělí 15. října

12:54 Dopravní nehoda – V Prachaticích na Průmyslovém obvodě zasahovala prachatická profesionální jednotka u dopravní nehody osobního automobilu a nákladního továrních značek VW a Renault. Hasiči zametli ze silnice střepy, sanovali vyteklé provozní kapaliny a vozovku smyli vodou. Nehoda je bez zranění.

14:24 Technický zásah – Profesionální jednotky ze stanic Prachatice a Frymburk, jednotky SDH obcí Horní Planá, Nová Ves a Volary a podniková jednotka SŽDC České Budějovice byly povolány do Nové Pece, části obce Nové Chalupy, kde pomáhaly evakuovat osoby ze dvou vlaků. Z vlaku jedoucího z Nové Pece hasiči evakuovali 9 osob, z vlaku jedoucího z Horní Plané pak dalších devět. Nikdo z nich nebyl zraněn.

21:28 Technický zásah – Transport pacienta z domu do sanitky provedla v Prachaticích v ulici SNP prachatická profesionální jednotka.

Úterý 16. října

0:15 Dopravní nehoda – Na silnici II. třídy č. 145 u obce Zdíkov zametli profesionální hasiči ze stanice Vimperk ze silnice hlínu nanesenou po dopravní nehodě osobního automobilu značky VW Golf.

(vm)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře