WEBRÁDIO EPIGON: Ve čtvrtek 28. června pro naše posluchače spustíme od 7...

WEBRÁDIO EPIGON: Ve čtvrtek 28. června pro naše posluchače spustíme od 7 hodin celodenní vysílání

 

Máme pro vás přímo skvělou zprávu! Ještě před prázdninami pro vás máme nachystaný speciál v podobě celodenního vysílání. Ve čtvrtek 28. června od 7 hodin se můžete těšit na nálož těch nejlepších hitů podle našeho výběru, který budeme kombinovat se songama podle vašeho přání!

Samozřejmě nebudou chybět ani moderátoři rádia Epigon, kteří se ve vysílání během dne budou střídat, takže uslyšíte to nejlepší z našeho týmu. Zajímavostí je, že tentokrát budeme vysílat mezinárodně s naším DJ Pytlíkem, který právě vyráží na cesty po Evropě.

Ptáte se, jak se stát součástí tohoto dne? Pokud máte počítač, nalaďte si nás na webu www.epigon.info. Pokud máte chytrý mobilní telefon nebo jiné chytré mobilní zařízení, můžete využít aplikace AB Rádio, která je volně dostupná ke stažení z Obchodu play a App storu.

Nestačí vám klasický zvukový stream? Poslouchejte stream s obrazem z webkamery ve studiu. Ten lze najít na webu www.epigon.info/kamera.

Zákulisní fotky a videa v podobě instastories najdete na našem instagramovém účtu @radio_epigon, kam budeme po celý den přidávat úplně všechno!

Akci budeme na Instagramu sdílet s hashtagem #epigonackyden, pod kterým můžete postovat příspěvky s touto akcí spojené a jak nás posloucháte!

Doufáme, že si nás naladíte a budeme se na vás těšit!

Tým WEBRÁDIA EPIGON  při Střední škole a Základní škole Vimperk, Nerudova ul.

 

Odkaz na událost na Facebooku, kde jsou k dispozici nejaktuálnější informace k akci – https://www.facebook.com/events/207752969849916/?ti=cl

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře