ZASEDALA RADA MĚSTA: Zadala veřejné zakázky, schválila peněžní dotace, poskytla plochu sprejerům

ZASEDALA RADA MĚSTA: Zadala veřejné zakázky, schválila peněžní dotace, poskytla plochu sprejerům

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 2. května kromě jiného projednala a schválila (přinášíme doslovnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 488
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: “Vimperk – oprava komunikací a chodníků 2018” rozhodla přidělit výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi Reno Šumava a. s., Pražská 326, Vlachovo Březí, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 490
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce „Oprava MK Bořanovice a Sudslavice“.

Usnesení č. 492
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele zakázky: “ZŠ TGM Vimperk – vybavení školní kuchyně”.

Usnesení č. 494
Rada města schvaluje aktualizované úseky komunikací, podle přehledu úseků, které budou zařazeny Městským úřadem Vimperk, odborem dopravy a silničního hospodářství do kategorie místní komunikace a vedeny v navrženém pasportu místních komunikací z listopadu 2011. Rada města pověřuje starostu podpisem žádosti o zařazení vybraných úseků do kategorie místní komunikace.

Usnesení č. 495
Rada města Vimperk rozhodla uzavřít smlouvu o provedení záchranného archeologického výzkumu na stavbě (lokalitě) Vimperk mezi Prachatickým muzeem, Velké náměstí 13, Prachatice a městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 497
Rada města bere na vědomí zápis ze zasedání kulturní komise ze dne 21.03.2018 a rozhodla přidělit individuální dotaci z rozpočtu města takto:
• SHŠ Artegu z. s., zastoupeném panem Janem Kačmárem, členem spolku, ve výši 20.000 Kč, na částečnou úhradu nákladu souvisejících s pořádáním akce „Bitva na Winterbergu VIII.“ dne 04.08.2018.
Rada města požaduje předložit vyúčtování nejpozději do dvou měsíců od ukončení každé akce.

Usnesení č. 498
Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zadat zakázku: „Oplocení basketbalového hřiště Vimperk“.

Usnesení č. 522
Rada města rozhodla poskytnout individuální dotaci ve výši 3.000 Kč Radě ZŠ TGM, z. s., 1. máje 268 Vimperk, na účast v krajském kole v hokejbalu, které se uskuteční 04.05.2018 v Jindřichově Hradci. Dotace bude poskytnuta z kapitoly rady města. Rada města požaduje předložit vyúčtování dotace do 31.07.2018.

Usnesení č. 525
Rada města schvaluje a vyhlašuje výzvu k podání žádosti o dotaci pro podporu sportovních klubů v roce 2018 „Výzva: Podpora sportu 2018/1“ dle předloženého návrhu. Rada města pověřuje sportovní komisi vyhodnocením podaných žádostí.

Usnesení č. 528
Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka podchodu pro pěší v ulici Mírová pod silnicí II/145 tj. budovy bez čp./če., která je součástí pozemků parc. č. 555/2 a parc. č. 1886/6 v k. ú. Vimperk souhlasí s poskytnutím vnitřních prostor této stavby jako plochy pro malbu sprejovými barvami, a to za předpokladu dodržování stanovených podmínek města Vimperk.

(red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře