ŠUMAVA ORIGINÁLNÍ PRODUKT: Blíží se uzávěrka jarního kola pro žadatele o získání...

ŠUMAVA ORIGINÁLNÍ PRODUKT: Blíží se uzávěrka jarního kola pro žadatele o získání značky

 

Regionální rozvojová agentura Šumava o.p.s. přijímá žádosti o značku “ŠUMAVA originální produkt” do jarního kola certifikace, uzávěrka je 10. 4. 2015.

Výrobci nebo zemědělci, kteří vyrábějí či pěstují své produkty na území okresů Domažlice, Klatovy, Prachatice a Český Krumlov a provozovatelé, nabízející služby v cestovním ruchu (ubytovací či stravovací služby a zážitky) na území okresů Klatovy, Prachatice a Český Krumlov, mohou podávat své žádosti o značku.

 

Uzávěrka žádostí pro jarní kolo certifikací je 10. 4. 2015.
Další uzávěrku příjmu žádostí, pro podzimní kolo certifikací, plánujeme na září 2015. Žádosti přijímáme průběžně po celý rok.

Žádosti pro zážitky se podávají na formuláři žádosti o zážitky, pro výrobky a ubytovací či stravovací služby se podávají elektronicky na webu regionálních značek na odkazu: http://www.regionalni-znacky.cz/zadost-sumava. Vytištěný a podepsaný originál žádosti je třeba doručit, s nezbytnými přílohami (v případě výrobků i se vzorky výrobků), na adresu RRA Šumava (384 73 Stachy 422), kde také obdržíte veškeré informace o značce u regionální koordinátorky značky, paní Kateřiny Vláškové tel. 380 120 263, vlaskova@rras.cz.

Podrobné informace naleznete na webu značky www.regionalni-znacky.cz/sumava

Regionální rozvojová agentura Šumava, Stachy

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře