STRUNKOVICE N. BLANICÍ: Březnový program digitálního kina a další společenské a kulturní...

STRUNKOVICE N. BLANICÍ: Březnový program digitálního kina a další společenské a kulturní akce

 

Dovoluji si Vás tímto pozvat na několik nejbližších kulturních akcí, které jsou pro Vás připraveny ve Strunkovicích nad Blanicí.

Již tento pátek 2. března promítá digitální KINO Strunkovice českou komedii ŠPINDL. Začátek v 19:00 hodin. Vstupné 90,- Kč. Podrobnosti na: http://www.strunkovicenadblanici.cz/kino_2018_03.htm

V sobotu 3. března můžete vyrazit na VČELAŘSKÝ PLES. Začátek v 19:30 hodin v sále KD ve Strunkovicích nad Blanicí. Hraje DYNAMICS BAND. Vstupné 100,- Kč.

V neděli 4. března se uskuteční filmový festival outdoorových filmů EXPEDIČNÍ KAMERA. Začátek od 17:00 hodin v KINĚ ve Strunkovicích. Vstupné 50,- Kč. Občerstvení zajištěno. Přesný program projekce jednotlivých filmů najdete na: http://www.strunkovicenadblanici.cz/ek_2018.htm

Ukázky z jednotlivých filmů najdete na: https://www.hedvabnastezka.cz/expedicni-kamera/

Součástí festivalu bude i projekce premiérového filmu Bohatýrská trilogie, kterou natočila „moje maličkost“.

Připravujeme:

Neděle 18. března, KINO Strunkovice, 19:00 hod. – „Dialog dvou světů“ – beseda s hercem Janem Potměšilem a houslistou Václavem Návratem. Vstupenky v předprodeji (tel.: 388 327 109) za 100,- Kč, na místě 150,- Kč.

Sobota 24. března, KD Svojnice, 20:00 hod. – Vítání jara s kapelami: Vivat Joe!, Pracovní sobota, Hera rock a Dedwood & Friends.

 

(fb)Karel MATĚJKA, starosta

Foto: archiv internetu

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře