ZASEDALA RADA MĚSTA: Přidělila stavební zakázky, pronajala pozemek a kapličku k rekonstrukci...

ZASEDALA RADA MĚSTA: Přidělila stavební zakázky, pronajala pozemek a kapličku k rekonstrukci aj.

 

Rada města Vimperk na svém pravidelném zasedání 19. února kromě jiného projednala a schválila (přinášíme přesnou citaci usnesení bez redakční úpravy):

Usnesení č. 194
Rada města rozhodla v souladu s ustanovením čl. VII, odst. 6 Vnitřní směrnice č. 1/2014 uzavřít smlouvu o dílo s RAM ART, s. r. o., Linecká 57, 381 01 Český Krumlov na realizaci akce „ZŠ TGM Vimperk č. p. 167 – restaurování a rekonstrukce stropní malířské výzdoby omítek vestibulu a schodiště“ dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 195
Rada města Vimperk rozhodla zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele stavby „Instalace výtahu do čp. 6, Vimperk“ dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 197
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: „Vimperk, ulice Sušická – přechod pro chodce na silnici II/145, u Tesca“ rozhodla přidělit výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi Reno Šumava a. s., Pražská 326, 384 22 Vlachovo Březí, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 200
Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila hodnotící komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: “Výstavba světelného signalizačního zařízení Vimperk, SSZ XX. 17 Pražská – přechod” rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku společnosti STRABAG, a. s. Vodňanská 333, 383 01 Prachatice. Tato nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou.

Usnesení č. 206
Rada města rozhodla pronajmout spolku Vimpersko, z. s., se sídlem Svornosti 42/2, Vimperk parcelu katastru nemovitostí KN č. 1699 – zastavěná plocha a nádvoří o výměře 24 m2 včetně stavby bez čp./če – objekt občanské vybavenosti (kaple v ulici Brantlova ve Vimperku) vedenou u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v obci a k. ú. Vimperk, za účelem celkové rekonstrukce a obnovy této kaple, a tomu odpovídající úpravy pozemku, na němž je kaple postavena a jejího řádného provozu. Po dobu trvání nájemního vztahu bude nájemce moci využívat i část pozemku KN č. 1684/1 v k. ú. Vimperk sloužícího jako přístupová cesta k pronajaté nemovitosti. Smlouva o nájmu bude uzavřena na dobu určitou 5 let tj. od 20.02.2018 do 20.02.2023. Nájemné bude ve výši 77 Kč/rok. Po dokončení rekonstrukce a obnovy kaple bude tato předána městu zpět do užívání bez nároku na finanční vyrovnání tj. uhrazení vynaložených nákladů na tuto obnovu, a to ukončení termínu udržitelnosti. Rada města pověřuje starostu města podpisem nájemní smlouvy.

Usnesení č. 208
Rada města souhlasí dle předloženého návrhu se zřízením a umístěním pamětní desky u vchodu do kapličky v Bořanovicích, se jmény občanů osady Bořanovice padlých v 1. světové válce, a ukládá odboru hospodářskému a bytovému podat žádost o souhlas se zřízením nového pietního místa na Ministerstvo obrany ČR.

Usnesení č. 212
Rada města bere na vědomí konání řezbářského kurzu, v termínu 27. – 29. července 2018 v prostoru městského parku před ZŠ T. G. M.

Usnesení č. 213
Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o pořádání letního tábora pro děti v Nové Peci pro rok 2018 v období od 18.08.2018 do 25.08.2018 mezi Přátelé dětí z. s., Menšíkova 1154, 383 01 Prachatice a městem Vimperk, dle přiloženého návrhu.

 

red)

Ilustrační foto: archiv (red) – Za krásnější Vimperk

Celý zápis z jednání (ve formátu PDF)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře