PŘEDSTAVUJEME: Penzion Na Podlesí v Javorníku

PŘEDSTAVUJEME: Penzion Na Podlesí v Javorníku

Penzion Na Podlesí se nachází v nádherné lokalitě 990 m. n. m. v malé obci Javorník na úpatí stejnojmenné hory, kde se nachází rozhledna Karla Klostermanna. Nádherná šumavská příroda vybízí v létě k turistice, jízdě na kole, koupání a dalším letním aktivitám. V zimě je tato lokalita ideální ke sjezdovému či běžeckému lyžování nebo k procházkám šumavskými lesy. Přímo naproti penzionu se nachází sjezdovka pro začátečníky a rodiny s dětmi. Známé lyžařské středisko Zadov se nachází 10 km od našeho penzionu.

Penzion Na Podlesí nabízí ubytování v komfortně zařízených pokojích, stravování v útulné restauraci nebo kryté terase a také relaxaci v našem wellness centru. Penzion je vhodný pro ubytování rodin s dětmi, skupin i jednotlivců.

V penzionu je také možnost pořádání rodinných oslav, svateb, podnikových školení nebo teambuildingu, včetně zajištění ubytování a veškerého cateringu.

K načerpání energie a odpočinku můžete využít posezení na kryté terase, která nabízí nádherný výhled na Šumavu a Pošumaví.

 

 

 

 

 

 

Text a foto: Penzion Na Podlesí

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře