PŘEČTĚTE SI: Změny na vimperské radnici pohledem hlavních aktérů a redakce Prachatického...

PŘEČTĚTE SI: Změny na vimperské radnici pohledem hlavních aktérů a redakce Prachatického deníku

Tři bývalí starostové Vimperka. Zleva Jaroslava Martanová, Pavel Dvořák a Bohumil Petrášek. U Pavla Dvořáka se bývalý změnilo na současný.                        Foto: Deník/Miroslav Fuchs

 

“Jednoznačně říkám, že starostka neselhala,” tvrdí Bohumil Petrášek

Vimperk – Neshodami mezi radním Bohumilem Petráškem a Šárkou Janáskovou (oba VPM) v podstatě začal dominový efekt, který vedl až k rezignaci starostky města Jaroslavy Martanové.

CELÝ ČLÁNEK

 

Bývalá starostka Jaroslava Martanová plní slib

Vimperk – V úterý ráno se vrátila na Správu Národního parku Šumava Jaroslava Martanová. V pondělí odpoledne dostála svému prohlášení, že pokud nebude moci vést město s radou, která bude odpovídat volebním výsledkům, na post starostky rezignuje. Chtěla mít v radě zástupce všech koaličních partnerů, byť po jednom.

CELÝ ČLÁNEK

 

Staronový starosta Vimperka Pavel Dvořák chce začít řešit bazén a silnice

Vimperk – „Ano, jednalo se o připravený krizový scénář,” připustil Pavel Dvořák, nový starosta Vimperka k dominovému efektu, kterého byli svědkem Vimperáci při pondělním jednání zastupitelů.

CELÝ ČLÁNEK

 

Novým starostou je Pavel Dvořák, opozice zcela ovládla radnici i radu

Vimperk /VIDEO/ – V sále Městského kulturního střediska pokračuje jednání vimperských zastupitelů. Ve vedení města nezůstal kámen na kameni.

CELÝ ČLÁNEK

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře