MÍSTNÍ NOVINKA: Steinbrenerova tiskrána – logická hra na principu her únikových, už...

MÍSTNÍ NOVINKA: Steinbrenerova tiskrána – logická hra na principu her únikových, už od 19. června

 

Steinbrenerova tiskrána – logická hra na principu her únikových.
Neváhejte a rezervujte si svůj termín!

V pondělí 19. června se pro veřejnost otevře Steinbrenerova tiskárna, logická hra na principu her únikových věnující se tématu knihtisku ve Vimperku.

Hra je umístěna ve sklepních prostorách bývalého Minimuzea vimperské větve Zlaté stezky v budově historické radnice na náměstí ve Vimperku a je přístupná pouze po předchozí rezervaci v turistickém informačním středisku.

„Návštěvníci budou mít po celý pracovní týden možnost vybrat si ze dvou dopoledních a jedné až dvou odpoledních hodin určených k návštěvě,” sdělila referentka odboru školství, kultury a cestovního ruchu Renata Lešková.

Během víkendů bude otevřeno též po předchozí rezervaci. „Budeme se snažit najít vyhovující termín pro všechny případné zájemce z řad vimperských občanů i turistické veřejnosti,” doplňuje Lešková.

Zároveň je hra nabízena také jako klasický teambuilding firmám, školám, organizacím a spolkům.
Hra je doporučena pro 2 – 5 osob ve věku od 11 let výše. Testy, které probíhají po celý měsíc duben a květen prokázaly, že hru zvládají za pomoci rodičů i děti kolem osmi let věku. V provozní místnosti Steinbrenerovy tiskárny budou pro menší děti připraveny tematické grafické listy, výtvarné potřeby, velkoformátová puzzle a knihy.

Rezervovat hru je možné na infocentrum@mesto.vimperk.cz nebo telefonních kontaktech 388 402 230, 388 402 264, 388 402 263.

Ceník:
dospělí 100 Kč
děti do 10 let zdarma
11 – 15 let 50 Kč
rodinné 250 Kč (2 dospělí + max. 3 děti)
skupinové 400 Kč (max. 5 dospělých osob)
důchodci 50 Kč

(red)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře