POLICIE ČR: Zloději v zahrádkářské kolonii. Muž si měl podvodně pomoci k...

POLICIE ČR: Zloději v zahrádkářské kolonii. Muž si měl podvodně pomoci k výhře na automatech

 

• Dosud neznámý pachatel se vloupal do pěti chatek v zahrádkářské kolonii ve Vimperku. Kromě poškození několika oken a dveří odcizil láhev rumu, šest piv značky Gambrinus a také vystřelovací nůž, čímž majitelům způsobil škodu za více jak 5000 korun.

• Dosud neznámý pachatel v herna baru v obci Strážný vyhrál na dvou výherních automatech větší obnos peněz, přičemž výhry pravděpodobně dosáhl úmyslně nestandardně upraveným softwarem, čímž poškozené společnosti způsobil škodu za nejméně 170 000 korun.

• Policisté pátrají po zloději, který se v době týdne před 14. dubnem 2017 vloupal do jedné z garáží v lokalitě U Sloupů ve Vimperku. Po násilném vstupu zde odcizil zánovní aku vrtačku značky Milwaukee M12, a to včetně nabíječky a dvou baterií. Vlastní krádeží a poškozením garáže způsobil majiteli škodu v souhrnné výši 8500 korun. Jakékoliv informace, který by přispěly k objasnění uvedeného případu, zejména pak k podezřené nabídce prodeje uvedené zánovní vrtačky, přivítají policisté na své služebně na ulici 1. máje číslo 73/3 či telefonní lince 974 236 780. Děkujeme.

POLICIE ČR

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře