KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: ODS bojuje za soukromníky. Když byla u koryta, tak...

KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: ODS bojuje za soukromníky. Když byla u koryta, tak na ně ale z vysoka kašlala

kamil ostrý• Tady se léta neřeší žádné megazlodějny, protože v tom jedou všichni!!! Za této vlády to není jiné. Jenom se kecá a kecá. Zlato je fuč, biliony fuč, zloději jsou známí a akorát se nám smějí ze Švýcar, Bahamských, Kajmanských ostrovů, Monaka a podobných destinací. Pokud se na to všichni politici jenom dívají, tak je to to samé, jako kdyby kradli. Tak jsem to sem musel dát a jdu zase poctivě pracovat. Nejsem trochu zaostalý. Má to dneska smysl?

• Řidič v Německu najel do lidí na pěší zóně, policie ho postřelila. Začíná to už být v tom Německu nuda. Útočník byl ozbrojen nožem. Policie sice motiv nezná, ale o teroristický čin nešlo. Jistě byl psychicky narušený.

• Na Babiše je v současnosti takový hon až je to trapné a ubohé. Hlavně v souvislosti s tím, kdo ho nejvíce dehonestuje. Kalousek, Gazdík, Fiala, Sobotka. Ano ten Sobotka, který s ním sedí ve vládě. Vůbec se už nebudu divit tomu, když Babiš opravdu získá hlasů tolik, že žádného koaličního partnera nebude potřebovat. Politici, co tam sedí od revoluce podíleli se na rozkradení státu, nemají právo dneska kritizovat nic, ale naopak se lidem omluvit a vysvětlit jim, jak je možné, že dnes jsme mezi rozvojovými zeměmi na úrovni Bangladéže. Ty vaše žvásty o svobodě a demokracii si klidně všichni strčte do prdele!

• Už se bojím otevřít počítač, aby na mě nevypadl Babiš. Bojí se ho i Amerika.

• Líbí se mi, jak ODS najednou bojuje za soukromníky. Když byla u koryta, tak na ně z vysoka kašlala. Udivuje mi ale, že ČSSD nebojuje zase naopak za zákazníky a nepodá návrh zastropovat marže, které kdysi byly normální, dnes se spíše podobají zlodějně, když dosahují i 100%. někdy i daleko více. Měkký tvaroh, přirážka 100 procent. Hořčice – 103 %. Ochucený sýr – 107 %. Tři položky, které uvádí Potravinářská komora ČR jako příklad nemravně vysokých marží obchodních řetězců. Ve starých zemích Evropské unie prý tak vysoké nejsou – tam se drží kolem 30 procent u položek, které v Česku “skáčou” od 60 do 160 procent. Extrémy? Kolem 350 procent u dětských tyčinek.

Kamil OSTRÝ

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře