KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: Sobotka věděl od začátku do čeho jde, tak co...

KAMIL OSTRÝ ZOSTRA: Sobotka věděl od začátku do čeho jde, tak co se před volbami najednou osypává

Kamil Ostrý je nezávislý publicista a glosátor aktuálního dění u nás i ve světě.
Díky jeho vstřícnosti můžeme některé jím publikované názory a komentáře zveřejňovat i na stránkách Za krásnější Vimperk, aby se s nimi mohli seznámit také naši čtenáři.

 

 

• Jenom jeden příspěvek k ohromné manipulaci a honby na Babiše. Nikdy jsem ho nevolil, ale začínám o tom uvažovat. Tady byl položen základní kámen ke zlodějnám!! Cesta, jak nechat lidi zbohatnout, je nechat je krást Až nyní bývalý předseda vlády a blízký spolupracovník Václava Klause Jan Stráský přiznal, že podezření o nepříliš čisté cestě ekonomické transformace nebyla daleko od pravdy. Na otázku, jestli se nešlo vyhnout krádežím, které ji provázely, nebo je alespoň omezit, řekl Hospodářským novinám: „Chtěli jsme privatizovat. Ale všichni dohromady jsme neměli na svých účtech ani jedno procento toho majetku. Takže jsme mohli zpomalit a čekat, až nějakým způsobem zbohatneme, nebo to nějak urychlit. To byl princip kuponové privatizace. A pokud jde o to kradení: ano, jedna cesta, jak nechat lidi zbohatnout, je nechat je krást. A cesty, jak lidi nechat zbohatnout, jsme hledali.“

V době, kdy porevoluční chachaři jenom kradli, tak Babiš podnikal. Nedělám si žádné iluze, ale pořád je to lepší, než si sedět 26 let v parlamentu a celá léta systematicky rozkrádat stát a ještě si k tomu dělat zákony! To, že proti němu nejvíc brojí Kalousek, také o něčem vypovídá. Sobotka věděl od začátku do čeho jde, tak co se najednou před volbami osypává. Ježiš lidi to nevidíte tu kampaň?

Mám dojem, že po volbách tu budeme čumět na vládu Kalouska se Sobotkou. Povíme si to pak. Sobotka je Kalouskův spasitel.

Trump je nebezpečím pro celý svět kvůli svým autoritářským sklonům či nevypočitatelné povaze, tvrdí Libor Rouček z ČSSD. Urážíte Evropu, seškrtáme vám dotace, zahřměl Martin Schulz (EU) na ty, co odmítají imigranty. Bolševik, co by rád trestal východní Evropu Libora Roučka nezajímá.

Kamil OSTRÝ

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře