ARÉNA NÁZORŮ: Babiš aspoň kupoval dluhopisy. Sobotka ale státní majetek jen kamarádům...

ARÉNA NÁZORŮ: Babiš aspoň kupoval dluhopisy. Sobotka ale státní majetek jen kamarádům rozdával

facebook-internet-6Michal Hašek • ČT se věnuje Andreji Babišovi stále intenzivněji a je zcela a pouze jeho odpovědností,jak se ke kauze dluhopisy postaví,co a jak doloží,dnes hovořil o dvou nezávislých auditech firem z Velké čtyřky. Investigativci a redaktoři ČT často a rádi nejen v Babišově kauze skloňují pojem “transparentnost”. To je v pořádku, ale proč má Sněmovna při projednávání novely zákona o registru smluv na stole výjimku na nezveřejňování smluv České televize (a Českého rozhlasu) na externí výrobu a vysílání zpravodajských a publicistických pořadů? Nejen na Kavčích horách někomu hráblo?

Jiří Vyvadil • Chtěl bych Andreji Babišovi pogratulovat, že jsou proti němu takoví idioti. Až tato už asi 20. směšná kampaň skončí – fakt ani nesleduji, o co jde, nějaké dluhopisy či co – bude mít ANO 35 %. Není jim pomoci. Stejně tak vítězí v USA Trump a stejně tak před roky zvítězil Zeman. Když jsou odpůrci blbí, tak jsou blbí.Obyčejné lidi zajímá, zda se budou mít lépe. Sobotkovi nevěří, Babiš má dvojnásobek hlasů. Nevím, co řešit.

Jiří Ovčáček • Od roku 1989, počínaje odchodem Ronalda Reagana, se postupně rozrůstala chobotnice neziskovek, nečestných médií a “liberálně-levicových” stran, která začala dusit svobodný prostor. Donald Trump přináší naději na osekání chapadel této chobotnice. A to i v České republice. Důležité jsou letošní parlamentní volby a mimořádně klíčová pak bude přímá volba prezidenta v roce 2018. Jde o naši budoucnost. Budeme volit mezi svobodou a otroctvím pod kuratelou zmíněné chobotnice.

Petr Mach • “Díky” EU opět podraží banány. EU si prostě libuje v regulaci banánů. Dnes Evropský parlament schválil omezení dovozu banánů z Kolumbie, Peru a Ekvádoru poměrem 544:78. Cílem protekcionistů je zvýhodnit banány z francouzských kolonií v Karibiku. Bude to ale na úkor českého spotřebitele, který bude kupovat banány dráž.

Miroslava Hustáková • Premiéru Sobotkovi nějaký trouba poradil, aby půl roku před volbami se stal z krysaříka německým ovčákem, údajně začal používat vyjadřování jako Trump. Budete mít s tím pindáním stejný úspěch, jako bych já ve stejných šatech jako Beyonce vystoupila na pódiu, zapěla její píseň a domnívala se, že mohu sklidit stejný úspěch. Byla bych stejně trapná jako vy. A btw. Babiš aspoň kupoval dluhopisy. Vy jste státní majetek jen kamarádům rozdával. Ostrava vám nemůže být za OKD dost vděčna dosud…

Petr Štěpánek • Myslíte, že některý z redaktorů České televize, co dennodenně používají nálepku “krajní pravice”, by uměl specifikovat, co tím vlastně chce říct? Levice preferuje kolektivní řešení, pravice osobní svobodu. Z této logiky mi vychází, že “krajní pravičák” by měl osobní svobodu vyznávat ještě víc než pravičák “normální”, zřejmě jaksi krajním způsobem. Což je ale evidentní blbost. Ergo: “krajní pravice” je jenom taková rádoby hanlivá, bezobsažná nálepka. Ve skutečně profesionálním zpravodajství by se vůbec neměla vyskytovat. Ergo: zpravodajství, ve kterém se vyskytuje, dělají amatéři. A my, televizní poplatníci, jim to – jak blbci – platíme.

 (red)

(Zveřejněno bez redakční úpravy.)

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře