DOBRÁ ZPRÁVA NA ÚVOD: Nemocnice Č. Budějovice vybaví maminky kufříkem plným dárků...

DOBRÁ ZPRÁVA NA ÚVOD: Nemocnice Č. Budějovice vybaví maminky kufříkem plným dárků a informací

Kufřík plný dárků a zajímavých informací věnuje všem rodičkám českobudějovická nemocnice.
Maminky v něm najdou například kosmetické přípravky pro sebe i své dítě, drobné potřeby pro miminka nebo užitečné informace týkající se mateřství.

 

„Všem maminkám, které u nás přivedou na svět své dítě, chceme touto cestou pogratulovat k jeho narození. Při opuštění porodnice jim proto předáme poukaz na Kufřík Happy Baby – Já a moje miminko. Ten si budou moci vyzvednout v nemocniční lékárně, která je umístěna v terminále našeho zdravotnického zařízení,“ uvedla manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice, a. s., Bc. Iva Nováková, MBA.

Nemocnice začne s obdarováním maminek během letošního listopadu. „Obsah kufříku budeme neustále měnit, většinou se bude jednat o různé krémy, drobné potřeby nebo pomůcky pro dítě, ale také o informace, které zejména prvorodičkám pomohou zorientovat se v jejich nové roli,“ doplnila Iva Nováková.

Nemocnice České Budějovice, a. s., patří se svou lůžkovou kapacitou 1450 lůžek mezi největší zdravotnická zařízení v České republice. Poskytuje základní, specializovanou i vysoce specializovanou péči prakticky ve všech medicínských oborech zejména pro celý jihočeský region.
V Nemocnici České Budějovice, jejímž jediným akcionářem je Jihočeský kraj, je ročně hospitalizováno okolo 53 tisíc pacientů. Lékaři zde provedou více než 32 tisíc operačních
zákroků a téměř 660 tisíc ambulantních vyšetření a léčebných výkonů. V roce 2015 se zde narodilo 2267 dětí.
Nemocnice má průměrně 2500 zaměstnanců a je tedy jedním z největších zaměstnavatelů v Jihočeském kraji. Za posledních osm let nemocnice investovala do svého rozvoje více než 2,3 miliardy korun.
Nemocnice je vítězem celostátní soutěže Nemocnice 2014 v kategorii „Finanční zdraví“. Loni se umístila na prvním místě v kategorii „Absolutní vítěz“ soutěže Nemocnice 2015 a prvenství si udržela i v kategorii „Finanční zdraví“.

Text a foto: (tznem)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře