VÁNOCE SE BLÍŽÍ: Obnovte starou tradici a pošlete svým blízkým vánoční pohlednici...

VÁNOCE SE BLÍŽÍ: Obnovte starou tradici a pošlete svým blízkým vánoční pohlednici Konta Bariéry

 

Kdy jste naposledy někomu poslali pohlednici? Obnovte na Vánoce starou dobrou tradici a pošlete své babičce, tetičce, nejlepší kamarádce či kamarádovi vánoční pohlednici Konta Bariéry. Autorkou je Naděžda Kotrčová.

Již dvacátý rok pomáhají pohlednice Konta Bariéry měnit školy v České republice na bezbariérové. Za dobu fungování projektu získalo Konto Bariéry  jejich prodejem již více než 24 milionů korun. Díky tomuto obnosu se bezbariérové úpravy dočkalo více než 200  škol, kde jsou integrováni žáci a studenti se zdravotním postižením.

Pohlednicový projekt vítají firmy, které se na jeho fungování podílejí. Někdy se totiž podnikům zdá přímá finanční podpora projektů neosobní a obtížně kontrolovatelná. Proto pomáhají prostřednictvím svých produktů, které následně přinášejí peníze potřebným. Právě devatenáctiletá  spolupráce s opavskou firmou Model Obaly je příkladem dokazujícím správnost této nové formy. Pohlednice, které opavský Model vyrábí pro Konto Bariéry, se setkávají s mimořádným zájmem široké veřejnosti a současně výrazně přispívají k podpoře firemní značky. Stejně dlouho je partnerem projektu i Česká pošta, která je oficiálním prodejcem pohlednic.

Kromě účinného prostředku, jak přispět na dobrou věc, se pohlednice staly i vyhledávaným sběratelským artiklem. K tomu přispívá i pečlivý výběr jejich autorů. Kompletní katalog vydaných pohlednic a informace k jejich objednání naleznete v archivu.

CELÝ ČLÁNEK

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře