PRO ŠUMAVSKO: Dva uskutečněné projekty podpoří cestovní ruch v regionu Šumavy a...

PRO ŠUMAVSKO: Dva uskutečněné projekty podpoří cestovní ruch v regionu Šumavy a Pošumaví

pro-sumavsko-2PRO Šumavsko, z.s. díky finanční podpoře Jihočeského kraje v rámci grantového programu Podpora cestovního ruchu uskutečnilo v letošním roce dva projekty na podporu cestovního ruchu v regionu Šumavy a Pošumaví.

Cílem jednoho z projektů “Podpora destinačního managementu Šumavsko v prostředí internetu” bylo zvýšit návštěvnost www.sumavsko.cz a facebookového profilu PRO Šumavsko a tím zvýšit povědomí o nabídce turistických produktů a přiblížit se více návštěvníkům jihočeského regionu. I vy můžete nahlédnout zde: www.sumavsko.cz a www.facebook.cz/prosumavsko.

Druhý projekt s názvem “Produktové balíčky pro turistickou oblast Šumavsko” přispěl k vytvoření nových produktových balíčků propagujících atraktivity a služby v turistické oblasti Šumavsko – jihočeská Šumava a Pošumaví. Jedná se o turistické zejm. pobytové balíčky z šesti oblastí s pracovními názvy – Venkovské tradice a zvyky, Agroturistika a hipoturistika, Netradiční wellness, Hory nejen v zimě, Místní produkty, Opravdový venkov, které propagují zajímavosti a služby ze zmiňované oblasti, návštěvníkovi regionu napříč cílovými skupinami dávají na výběr, jak zde strávit pohodovou dovolenou a ochutnat a zažít jihočeskou Šumavu a Pošumaví. Tyto zážitkové balíčky si v elektronické podobě můžete stáhnout na www.sumavsko.cz nebo je v tištěné podobě naleznete na pultech informačních center v regionu.

PRO ŠUMAVSKO

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře