NEJEN Z RADNICE A ULICE: Připitomělá hlášení rozhlasu a realizovaná rozptylová loučka....

NEJEN Z RADNICE A ULICE: Připitomělá hlášení rozhlasu a realizovaná rozptylová loučka. Děsné

Na pamětní desce u rozptylové loučky na vimperském městském hřbitově je vyryto: Rozptylová loučka byla v roce 2016 realizována… Děsné. Realizovat loučku. Co už si na té naší radnici nevymyslí za blábol? Proč ne třeba loučka byla založena, upravena? Už se stalo, už je vytesáno. Hloupé poselství pro příští generace. (zj)

 

K našemu nedávnému tématu, městskému rozhlasu se Vimperku, se v komentáři pod článkem před pár dny vyjádřil čtenář S.K:

“Městský rozhlas byl pořízen z velké části dotačních peněz z důvodu varovného hlášení neočekávaných a krizových událostí (např. povodně)” – tak toho byste se měli držet, pokud vás nikdy nenapadlo, že rozhlas může způsobit různé reakce některých jedinců tak to asi vy ani nikdo z rady města nebydlí v jeho blízkosti, popř. nedospává po noční a nebyl probuzen některým z připitomělých hlášení rozhlasu. Možná by stálo za úvahu řešit hlasitost a počet stanic „tlampačů,“ které budou hlásit sdělení od žadatelů, která by nemusela být hlášena na „plný výkon“ na rozdíl od informace o vypuknutí války.

 

V pátek večer se na obrazovky České televize vrátí s novými díly oblíbený pořad Všechnopárty. Jako svého prvního hosta v podzimní sezoně přivítá talkshow Karla Šípa, která se vysílá již jedenáctým rokem, zpěváka Karla Gotta. „Karel vyslyšel mou prosbu, aby své působení po zdravotní pauze odstartoval výhradně v mém pořadu. Slib splnil a přišel, byl v úžasné kondici. Probrali jsme toho hodně, nejen jeho novou image, jeho plány, ale třeba i to, jestli byl někdy na vojně,“ řekl Karel Šíp k natáčení, které proběhlo počátkem tohoto týdne. (fb)

 

 

 

Reklama

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře