ŽÁDOST O SPOLUPRÁCI: Dopravní policisté potřebují informace od svědků dvou dopravních nehod

ŽÁDOST O SPOLUPRÁCI: Dopravní policisté potřebují informace od svědků dvou dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 13. července 2016 v 11:10 hodin na místní komunikaci, v uzavřené části obce Vimperk, ulice Pasovská, naproti lékárně Dr. Max. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič, přesně nezjištěného vozidla, který z přesně nezjištěných příčin narazil do zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Podezřelý z místa ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na poškozeném vozidle Škoda je odhadem 10 000 korun.

Za stěrač poškozeného vozidla připevnila jedna svědkyně lísteček s tím, že nehodu mělo způsobit vozidlo, pravděpodobné registrační značky „4AS 4276“. Policisté nyní tuto svědkyni žádají, aby se s nimi zkontaktovala, aby mohla k celé věci podat bližší vysvětlení.

Druhá dopravní nehoda se stala 31. července 2016 v 21:00 hodin, na parkovišti před domem v obci Libínské Sedlo. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič, přesně nezjištěného vozidla, který z nezjištěných příčin narazil do levé zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Ford Focus. Po nehodě řidič z místa ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford je odhadem 30 000 korun.  

Dopravní policisté žádají všechny svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

POLICIE ČR

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře