VOLARY: Mladí hudebníci ze základní umělecké školy završili zlatý rok zdařilým vánočním...

VOLARY: Mladí hudebníci ze základní umělecké školy završili zlatý rok zdařilým vánočním koncertem

Již tradičně v adventním čase připravila místní základní umělecká škola Vánoční koncert. Ten letošní byl o to významnější, že završil velmi úspěšný rok volarských mladých a malých umělců, který vyvrcholil vítězstvím v celostátní hudební soutěži v Litvínově.

Koncert již tradičně zahájil Vít Pavlík, který přivítal vzácné hosty z řad volarských zastupitelů, vedení základní školy a zvlášť starostku města Martinu Pospíšilovou, která si koncert užila.

Vše zahájil pěvecký sbor Poupátka. Nové úbory mladým zpěvákům moc slušely. A poté již následovalo patnáct bodů programu. Keyboard, klavír, trubky, flétny, pěvecký sbor Poupata se slušivými doplňky, bubeníci Tamborileros, komorní trubka, Saxwork, aby vše završil V-BAND.

Celý koncert provázeli písněmi sólisté a zpěváci s vokálním doprovodem. Moc se jim vystoupení povedlo. Melodie od klasiky po současné autory, to bylo sto dvacet minut výborné hudby a melodií vánočních, lidových i od současných autorů. Závěrečné skladby provázel skandovaný potlesk, kterým všichni poděkovali mladým volarským hudebníkům za krásný zlatý rok 2014 a vyjádřili jim podporu pro rok přicházející.

Text a foto pro Za krásnější Vimperk z Volar, města pod Bobíkem: Ladislav BERAN

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře