POLICIE ČR: Tři dopravní nehody v pátek dopoledne, dvě se zraněním osob

POLICIE ČR: Tři dopravní nehody v pátek dopoledne, dvě se zraněním osob

Dopravní policisté vyjížděli v pátek 10. července po deváté hodině dopoledne k vážné dopravní nehodě osobního vozidla a chodce ve Čkyni. Řidička osobního vozidla Daewoo při vyjíždění z parkoviště srazila seniorku, která šla při pravém okraji vozovky. Po dopravní nehodě musela být žena ošetřena a následně převezena s těžkým zraněním na traumatologické oddělení Nemocnice v Českých Budějovicích.

Další nehoda se stala takřka ve stejném čase před hraničním přechodem Strážný. Ze zavinění je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla, který při vyjíždění z vedlejší komunikace nedal přednost cizinci v osobním autě, které bylo po střetu odraženo mimo vozovku. Dopravní nehoda si vyžádala jedno lehké zranění. Hlavní silnice byla až do třinácté hodiny průjezdná pouze kyvadlově. Zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní. Hmotná škoda na vozidlech je odhadem 200 000 korun.

Ke třetí dopravní nehodě dvou nákladních vozidel došlo krátce před jedenáctou hodinou dopoledne u Těšovic. Po bočním střetu skončilo jedno z nich v silničním vodotoku. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Komunikace byla po dopravní nehodě průjezdná pouze kyvadlově. Alkohol u řidičů vyloučila dechová zkouška. Mírou zavinění u obou řidičů se nyní budou zabývat dopravní policisté.

POLICIE ČR

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře