INFOSERVIS: Nová online poradna Stomatologie a dentální hygiena zodpoví vaše dotazy

INFOSERVIS: Nová online poradna Stomatologie a dentální hygiena zodpoví vaše dotazy

Pro velký zájem o problematiku týkající se zubů a správné péče o chrup jsme pro vás otevřeli poradnu, kde se můžete zdarma zeptat odborníka v tomto oboru a konzultovat s ním svoje problémy.

Pokud tedy máte jakýkoliv dotaz týkající se zubů a péče o ně, stačí ho vložit do této poradny a do několika pracovních dní dostanete odpověď mailem. Vaše dotazy budou následně spolu s odpovědí zveřejněny v poradně, kde budou k dispozici ostatním čtenářům.

Na vaše otázky bude v poradně odpovídat: MUDr. Jan Stuchlík, majitel a vedoucí zubní lékař dentální kliniky. Absolvent 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy, Praha. Poskytuje komplexní zubní ošetření se zaměřením na estetické rekonstrukce, implantologii a tkáňovou regeneraci. Od roku 2009 je na základě třísemestrálního studia na prestižních německých klinikách držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu pro implantologii a členem DGI – Deutsche Gesellschaft für Implantologie. Kontinuální vzdělání si doplňuje v Německu v rámci APW – Akademie Praxis und Wissenschaft. Během studia absolvoval v roce 2001 semestrální stáž na Universität Rostock, Německo a v roce 2004 semestrální stáž na Blackrock Clinic, Dublin, Irsko.

ORDINACE.cz

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře