NÁZORY, POSTŘEHY, KOMENTÁŘE: 18. září 2021

NÁZORY, POSTŘEHY, KOMENTÁŘE: 18. září 2021

Foto: (red) – Za krásnější Vimperk

 

ad NA VIMPERSKÉM DVORKU: Jak se činí stavbaři v ulicích 1. máje a Sklářské – 17. září 2021 (bez komentáře)

Předchozí úprava myslím byla vhodnější – jak z hlediska mikroklimatu, prašnosti, estetiky… Kdo bude uklízet zcela zbytečně široké zadlážděné chodníky? Viz přiložená fota.

Text a barevné foto: Jiří BOČEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ad NAŠE MĚSTO VIMPERK: Busák 22 – studie polyfunkčního domu

Nelíbí… Místo toho aby se stavbu snažili začlenit do šumavské krajiny, postaví kostku jak pěst na oko…ta trafika tam je snad i lepší než tahle krabice.

Veronika KONVALINKOVÁ

 

Já si myslím, že to nevypadá špatně  …lidi se tady ve Vpk prostě bojí změn, inovací a moderní technologie! Pořád lepší moderní budova než oplivaný novinový stánek u kterého se schází místní individua.

Jan BENEŠ

 

Projektant by měl dát návrh, jak by budova vypadala s návazností na autobusové nástupiště v případě, že by se rekonstruovalo.. pak by dle mého to mohl být pěkný objekt.. např. nad nástupiště hodit jedno dvě patra s nějakým využitím.

Ondřej SOVA

 

Ta bytovka za tím je jak pěst na oko, vždyť stávající hala je též pěkná a využita a hlavně dostačující, k čemu bude tato dvoupatrová budova a co se v ní bude nacházet.

Alena BARABÁŠOVÁ

 

Zrenovovat by chtělo celé nádraží. a když už je na fotu ta krabice, tak šikmou střechu!

Miloš SICHINGER

 

Vzpomínám jaká byla vize přestavby ulice K. Weise a dnes je realita úplně jiná, nesmyslně široké chodníky a silnice ještě zúžena o parkovací místa, původní záměr byl že chodníky budou posunuté a silnice bude co nejširší a uprostřed bude ostrůvek se stromy a vidíte sami jaká je realita oproti původnímu návrhu.

Jakub MRÁZ

 

Více komentářů k tématu Busák 22 zde: https://www.facebook.com/zakrasnejsivimperk/photos/a.564621883605548/4607641079303588/

 

 

Připravil: (zj) – Za krásnější Vimperk

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře