Z REDAKČNÍ POŠTY: Vimperská kapela Medoy Meikoy přivezla radost do dětského domova...

Z REDAKČNÍ POŠTY: Vimperská kapela Medoy Meikoy přivezla radost do dětského domova ve Volyni

 

Vimperská kapela Medoy Meikoy připravuje videoklip k nové písničce. Natáčení probíhá na Šumavě i dalších místech Jihočeského kraje, třeba v blízkosti Volyně. Právě tam kapela zavítala, aby potěšila děti v dětském domově.

„Točíme klip k nové písničce Rainbows and Butterflies. A součástí videa je i jízda v luxusním kabrioletu BMW. To jsme si nemohli nechat pro sebe. Říkali jsme si, že dětem to udělá radost. A tak jsme přijeli sem a užíváme si to. Je báječné pozorovat, jakou mají děti radost,“ popsala zpěvačka a klávesistka Medoy Meikoy Anežka Blažejová.

„Děti se právě vrátily z letních táborů, a tak byla tahle nabídka vítanou příležitostí, jak jim ještě zpestřit prázdniny. Jízdu v kabrioletu si nenechali ujít především chlapci. Zajímali se o výkon motoru a jízdní vlastnosti auta. Byli prostě ve svém živlu. Jsem ráda, že k nám skupina Medoy Meikoy zavítala a budu doufat, že k nám přijede s podobným překvapením častěji,“ dodala s úsměvem ředitelka Dětského domova Volyně Anežka Hosnedlová.

Kapela bude 7. srpna koncertovat v Nových Hutích na Šumava Festu a 14. srpna ve Vimperku v rámci akce Léto pod Boubínem.

Aktuality o pop-rockové skupině Medoy Meikoy můžete sledovat na Facebooku nebo Instagramu:
https://www.facebook.com/MedoyMeikoy/
https://www.instagram.com/medoy_meikoy/

Text a foto poslal: Michal KOVÁŘ, frontman kapely Medoy Meikoy

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře