POLICIE ČR: Dopravní nehody, krádeže, podvody, napadení… Co se také stalo

POLICIE ČR: Dopravní nehody, krádeže, podvody, napadení… Co se také stalo

22. července

Vloupání do pokoje ubytovny

Policisté z obvodního oddělení Prachatice pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do pokoje jedné ubytovny v Prachaticích. K trestnému činu krádeže a porušování domovní svobody došlo někdy v době od 19. do 21. července. Pachatel vypáčil dveře do pokoje. Tím je poškodil. Poté pokoj prohledal o odnesl si odtud finanční hotovost. Celková škoda, kterou způsobil, dosáhla výše 15 000 korun. Policisté provedli na místě činu všechny potřebné úkony a po pachateli intenzivně pátrají.

 

23. července

Poškozené vozidlo

Volarští policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v době od uplynulé soboty do úterka tohoto týdne, poškodil zaparkovaný Volkswagen v ulici Náměstí ve Volarech. Mnoha rýhami v laku po většině částech vozidla způsobil pachatel škodu ve výši 25 000 korun a dopustil se přečinu poškození cizí věci.

 

23. července

Vážná nehoda u Strážného

Včera odpoledne vyšetřovali prachatičtí dopravní policisté vážnou dopravní nehodu na silnici I/4 mezi obcemi Strážný a Řásnice, část Vlčí Jámy. Po 13:00 hod. jel řidič (roč. 1964) osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia po vedlejší silnici k tříramenné křižovatce, kdy pravděpodobně nedal přednost v jízdě řidiči motorky tovární Yamaha MT, který jel po hlavní pozemní komunikaci od obce Strážný na Vimperk a motorkáře srazil. Ten po nárazu utrpěl těžká zraněním, s kterými jej transportovala letecká zdravotnická služba do nemocnice.

Provoz na komunikaci byl omezen na několik hodin. Případ v současné době vyšetřují prachatičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality, kteří ve věci zahájili úkony podezření ze spáchání přečinu Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Při jízdě na všech komunikacích dbejte zvýšené opatrnosti vůči ostatním účastníkům silničního provozu!

Tex a foto: POLICIE ČR

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře