VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 30. 3. 2021 v 05:40 hodin na silnici II. třídy číslo 145 v katastru obce Hracholusky, ve směru jízdy Obora – Netolice.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěné nákladní soupravy, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní a neřídil se pravidly silničního provozu a nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož narazil do zpětného zrcátka protijedoucí nákladní soupravou MAN. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na nákladním vozidle MAN  je odhadem 20 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 3. 4. 2021 v 10:30 hodin na místní komunikaci v obci Chocholatá Lhota u domu.

Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož vyjel mimo vozovku a narazil do oplocení zahrady u domu. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na oplocení zahrady je odhadem 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.
POLICIE ČR

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře