PRACHATICE: Nemocnice informuje veřejnost o možnostech a způsobu antigenního testování (POC)

PRACHATICE: Nemocnice informuje veřejnost o možnostech a způsobu antigenního testování (POC)

 

  • Na odběr je nutné se předem objednat přes objednávkový formulář  https://planner.nempt.cz/antigen (Naleznete na webových stránkách Nemocnice Prachatice a.s.)

 

  • Po správném vyplnění objednávkového formuláře a odeslání se OBJEVÍ HLÁŠENÍ – VAŠE OBJEDNÁVKA BYLA PŘIDÁNA DO SYSTÉMU. TÉŽ VÁM  PŘIJDE POTVRZUJÍCÍ SMS zpráva na uvedené telefonní číslo. Tím Vaše objednání proběhlo úspěšně a jste objednáni k antigennímu testu. Pokud Vám nepřijde potvrzovací SMS Vaše objednání nebylo úspěšné – prosím opakujte.

 

  • Na test je nutné se objednat vždy alespoň předešlý den do 11:00 hod.

 

  • Objednávky jsou uzavřeny každý den v 11:00 hod a termíny na objednání jsou aktualizovány každý den.

 

  • Testování probíhá v odběrovém stanu v areálu Nemocnice Prachatice a.s. – U zadního vchodu. K odběru je možné přijet autem (DRIVE IN) – odběr z nosohltanu Vám bude proveden v autě. Vyšetření provádí proškolený zdravotnický personál stěrem z nosohltanu. Výsledek testu je do 30 minut. U odběrového stanu je vyčleněno parkoviště pro zájemce na antigenní testy.

 

  • Prosím dodržujte časy objednání.

 

  • V akutních případech (dotazy, nemožnost objednat se, zrušení objednávky…) volejte v čase PO – PÁ 07:00 – 12:00 na telefon 607 059 262.

 

Text a foto: (tznem)

 

AKTUALIZOVÁNO:

Vzhledem k enormnímu zájmu o testování antigenními testy Antigenní odběrové místo každý den navyšuje kapacitu pro objednání. Prosím buďte trpěliví a sledujte webové stránky Nemocnice Prachatice a.s. www.nempt.cz, kde naleznete objednávkový portál s volnými termíny pro testování.

Objednání přes telefon není možné. Děkujeme za trpělivost.

(tznem)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře