PRO RADOST DĚTÍ: Šťastná hvězda opět zazáří, ve Vimperku v pátek 5....

PRO RADOST DĚTÍ: Šťastná hvězda opět zazáří, ve Vimperku v pátek 5. prosince

Od prosince 2014 můžete opět na náměstích měst, ve kterých zajišťuje dopravce ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a. s. dopravní obslužnost autobusovou dopravou, potkávat autobus ŠŤASTNÁ HVĚZDA. Autobus bude opět proplouvat jako hvězdná obloha po jihočeských silnicích a sbírat na své cestě hvězdičky pro štěstí…pro štěstí těch nejmenších dětí z dětských domovů.

Letošní Šťastná hvězda udělá radost těm nejmenším dětem, kterým to štěstíčko hned na začátku života už trošku chybí – z různých důvodů se již ocitly v dětském domově a nemohou tak prožívat to krásné a bezstarostné dětství obklopeni svojí rodinou – maminkou a tatínkem, kteří je s láskou vychovávají.

Proto naše sbírka bude letos věnována kojeneckým ústavům a dětskému domovu, které působí v regionu, kde zajišťujeme služby veřejnou dopravou… Dětskému centrum Jihočeského kraje, o. p. s. ve Strakonicích a Kojeneckému ústavu s dětským domovem v Kamenici nad Lipou.

Oba ústavy se starají o nejmenší děti již od narození až do 3 let věku dětí. Chtěli bychom naší sbírkou podpořit tyto organizace a výtěžkem z akce zpříjemnit život dětem, které v nich vyrůstají…

Přispějte proto i vy zakoupením šťastné hvězdičky, na kterou napište váš vzkaz, nebo přání … a náš autobus ji bude vozit na svých bocích.

Ve Vimperku se autobus zastaví v pátek 5. prosince v době od 11 do 13 hodin na náměstí a od 13 do 15 hodin na autobusovém nádraží. 

ČSAD Autobusy České Budějovice

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře