POLICIE ČR: Zájemci o práci u policie mají možnost vyzkoušet si fyzické...

POLICIE ČR: Zájemci o práci u policie mají možnost vyzkoušet si fyzické testy

Máš chuť a odvahu stát se na pár hodin policistou? Pokud ano, pak se zaregistruj a přijď na workshop POLICISTOU NA(NE)ČISTO, který se bude konat dne 18. září od 8 hodin v areálu Sportovního klubu policie České Budějovice na Jiráskově nábřeží 999/25.

Po úspěšném prvním ročníku, který se uskutečnil v minulém roce, se rozhodli policisté Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje znovu dát možnost uchazečům z řad veřejnosti, aby si přišli vyzkoušet fyzické a psychologické testy nanečisto. Pokud uvažuješ o možnosti stát se policistou či policistkou a chceš si vyzkoušet práci u policejního sboru NA(NE)ČISTO, zaregistruj se na email: krpc.nabor@pcr.cz. Pokud zájemce splní fyzické testy, získá osvědčení, které je platné jeden rok a bude mu uznáno při přijímacím řízení do služebního poměru policisty.

Kromě přijímacího řízení se mohou zájemci, ale i návštěvníci z řad veřejnosti, těšit na ukázku nejrůznějších policejních činností. Budou si moci prohlédnout policejní techniku či si popovídat s kolegy, kteří již několik let slouží a můžou tak odpovědět na případné otázky.

Veškeré potřebné informace pro nové uchazeče jsou zveřejněny na webových stránkách https://nabor.policie.cz/. Zde se dozvíte vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a také vše, co policie nabízí. Případně zavolejte na telefonní číslo 606 762 294 a zeptejte se na vše, co Vás zajímá.

Práce u policie je velmi zajímavá a různorodá, proto se přijď podívat na náš worshop a přesvědč se, jestli na to máš!

POLICIE ČR

 

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře